joi, 9 august 2012

SEO un pas esential in succesul afacerii dumneavostra



 SEO reprezinta cheia in a atinge potentialul maxim al afacerii dumneavostra. Google se ocupa cu peste 200 de milioane de cautari pe internet zilnic, iar persoanele care cauta informatii isi exprima clar cautarile.
Cum ar fi sa prindeti un astfel de stream de cautare? Este asadar esential sa va optimizati paginile web si sa va faceti publicitate pe internet pentru a va imbunatati rank-ul in cautarile online prin utilizarea cuvintelor cheie potrivite pentru a descrie continutul site-ului dumneavoastra. 

Procesul de optimizare pe motoarele de cautare incepe inca inainte sa va deschideti website-ul, cand va decideti asupra denumirii domeniului pe care o sa activati. Apoi procesul va continua atata timp cat site-ul va fi online.
Luati aminte de faptul ca optimizarea paginilor de net pentru a fi bine cotate dureaza destul de mult. Acest proces poate incepe incet si va evolua progresiv. Popularitatea link-urilor, de exemplu calitatea si cantitatea link-urilor externe, influenteaza foarte mult locul dumneavoastra in motoarele de cautare, si va dura pana cand site-ul dumneavoastra va deveni popular in nisa lui.
De fiecare data cand va imbunatatiti site-ul, trebuie sa ii acordati timpul necesat pentru ca rezultatele complete sa fie notabile in motoarele de cautare. Nu apelati la tehnici neortodoxe prea frecvent! Mai bine canalizati-va timpul si efortul in a adauga continut de inalta calitate site-ului dumneavoastra si in contruirea link-urilor interne.
Motoarele de cautare au computere si programe de computer denumite `Spiders`, care aduna informatii despre paginile web in incercarea de a isi da seama despre continutul paginilor dumneavoastra de web.
Acesti `paianjeni` aduna informatii de pe paginile de web si le utilizeaza pentru a clasifica paginile in functie de informatiile pe care le furnizati.
Motoarele de cautare analizeaza peste 100 de factori/pagina in procesul de analiza al unei pagini de web.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu